13.12.2014

Nipsun kuulumisia

Olosuhteisiin nähden kaikki on mennyt tosi hyvin. Nipsu on reipastunut ja me yritetään kovasti vahvistaa sen muita aisteja. Eilen etsittiin kaupasta lasten leluosastolla ääntä pitäviä pehmoja ja löytyihän sellainen.



Nipsu ei ole sairastumisen jälkeen tavallisiin leluihin (ei edes vinkuleluihin) koskenut ja nyt löytyi sellainen mistä se innostui tosi paljon. Valitettavasti eläinkaupoista ei vastaavia löydy, joten täytyy hankkia lastenleluja. Nipsu saa leikkiä lelulla valvotusti, joten irtoavista osista ei tarvitse huolehtia.



Eilen käytiin taas silmäkontrollissa ja samalla otettiin kokeita. Niinhän siinä kävi, että kortisoni pisti Nipsun maksa-arvot taivaisiin. Kortisonia on viikon verran ajettu alaspäin, mutta nyt hiukan nopeutetaan tahtia. Enää 1/2 tablettia joka toinen päivä. Tammikuun alussa katsotaan maksa-arvot uudelleen. Nipsu on voinut muuten todella hyvin, vaikka arvot ovat korkealla niin ei sitä mistään huomaa. Eläinlääkärin mukaan ne voivat laskea yhtä nopeasti kuin nousevatkin.

Nala ja Muru ovat suhtautuneet Nipsuun tosi hienosti. Kyllä nekin varmaan huomaavat, että jotain outoa veikassa on mutta ovat antaneet Nipsun olla rauhassa. Hienoa huomata, ettei Nipsu ole tullut vihaiseksi toisille koirille eikä ihmisillekään näön menettämisen myötä. Viime viikonloppuna Nipsu tapasi uuden kaverin, espanjanvesikoirapennun Nallen. Nipsu otti Nallen vastaan hienosti, ei pelännyt tai ollut vihainen. Varmasti aran koiran kanssa sokeutuminen on paljon haastavampaa, mutta onneksi Nipsu on ollut aina kaikin puolin reipas ja ystävällinen rotunsa edustaja. Kyllä on eläinlääkäriltä kuulunut kovasti kehuja Nipsulle, kun tässäkin tilanteessa antaa tehdä tutkimukset ym. ilman minkäänlaisia ongelmia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti