11.4.2014

H-hetki lähestyy

Murun h-hetki lähestyy kovaa vauhtia, enää pari viikkoa. Paino oli tänään 5,3 kg, joten viikossa on tullut 300g lisäpainoa. Kyllähän sen tuosta pötsistä huomaa. :) Kuvat ovat nyt vähän vähissä, mutta muutama pihalla otettu kännykkäkuva sentään.


Kiikkuposeeraus


Ruokahalu on Murulla pysynyt edelleen hyvänä, meinaa syödä toistenkin pöperöt. Hyvähän se, että tulevalle Mammalle ruoka maistuu hyvin. Ruuan sekaan olen laittanut sillekin eläinlääkäriltä saatua Enteromicro-pastaa, joka on siis eläinlääkärin mukaan ihan uutta maitohappobakteeria (ensimmäinen joka on tehty koirien mahabakteerien tms perusteella, eli ei ole alunperin ihmiselle niinkuin esim. Tehobakt.). Nipsulle iski ärhäkkä mahatauti, paha vesiripuli, niin jouduin käymään sen kanssa eläinlääkärillä kun se jatkui jo kolmatta päivää vaikka sai Canikuria ym. Lähinnä kipujen takia mentiin eläinlääkäriin.

Näytteestä löytyi paljon tulehdusbakteereja ja saatiin antibiootit, pahoinvointilääkettä ruokahalua parantamaan sekä maitohappobakteeria. Sain eläinlääkäriltä hiukka enemmän tuota maitohappobakteeria, jotta sitä riittää koko triolle. Onneksi ei ole ainakaan toistaiseksi tarttunut Muruun, eikä Nalaankaan ja Nipsukin alkaa olla jo normaalitilassa.

Nipsu

Noin viikon päästä Muru lähteekin jo mammalomailemaan kasvattajalle. Äkkiä tämä aika menee! Täytyy vielä sitä ennen ottaa kuvia Murusta ja isosta massusta. :)


2 kommenttia:

  1. Voi mikä etureppu Murulla! :D Ja onneksi Nipsukin on jo parantumaan päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maha osuu ihan kohta maahan istuessakin! Ja on se aika hurjan näköinen, kun Muru köllähtää selälleen makaamaan ja maha levähtää sivusuuntaan. :D

      Poista