5.4.2014

Pötikkä :)

Kovasti on maha taas parissa viikossa kasvanut. Ruokinnassa ollaan siirrytty Royal Canin Starteriin kasvattajan toivomuksesta ja lisäksi saa hiukan lihaa ym. sekaan. Nyt ainakin Muru saa oikean määrän ruokaa ja tarpeeksi hivenaineita yms, ettei sitä tarvitse murehtia. Ruokahalu on VALTAVA! Eli ei ole pelkoa siitä, etteikö Muru söisi kunnolla. Painokin on noussut normaalista (4,5kg) 5kg:n.

Nyt huomaa, että maha alkaa jo hiukan rajoittaa Murun menoa. Sohvalle hyppäämiseenkin otetaan vauhtia ja kun istuskelin ulkona kiikussa ei Muru hypännytkään syliin vaan pyysi, että piti nostaa.

Pääsiäisen aikoihin Muru lähtee mammalomailemaan kasvattajalle, kun pentujen pitäisi tupsahtaa maailmaan noin 26.4.





4 kommenttia:

  1. Voih en ole täällä pitkään aikaan piipahtanut! Facebookista onneksi nämäkin kuvat bongasin! Jännittäväääää! Jos olisi koiran mentävä aukko kotona niin ottaisin kyllä Murun pennun heti. Olavilla on ollut nyt vähän kurjaa, jouduimme luopumaan Ekistä ja Olavi on nyt sitten ainoa koira meillä :(( Mutta Murulle hurjasti tsemppiä ja rapsuja pullukkamasulle! <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina mahtuu pikku-Murunen joukkoon. ;D Olavi haluaa siskontytön tai -pojan leikkikaveriksi! :)

      Poista
    2. Hih kyllähän se joo mahtuisi :D Elämä on vaan helpompaa yhden koiran kanssa :D Löysin teidän blogin Blogilistalta ja nyt käyn täällä sitten heti vakoilemassa kun tulee uusia postauksia. Jee! :D

      Poista
    3. Kaksi menee siinä samassa kuin yksikin! ;D Hiukan harvakseltaan tulee päiviteltyä blogia, mutta aina jotain kuitenkin silloin tällöin. :)

      Poista